YENİ YAYIN | "Planlı Başkentlerin Yapıcı Unsurları: Tiran Omurgası ve Ankara Atatürk Bulvarı"

zeki kamil ülkenli, universiteti polis

Tarih:  Date -

TED Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Öğretim Üyesi Dr. Zeki Kamil Ülkenli ve Atilla Gürsel tarafından hazırlanan ve 13-14 Ekim 2023 tarihlerinde Arnavutluk Tiran’da, Polis Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen uluslararası “Konut, Planlama ve Dirençli Gelişmenin Avrupa-Akdeniz Perspektifleri Doğrultusunda Ele Alınması” (Issues of Housing, Planning, and Resilient Development of the Territory Towards Euro-Mediterranean Perspectives) konferansında sunulan bildiri konferansın e-bildiriler kitabında yayımlandı.

“Planlı başkentlerin yapıcı unsurları" olarak Tiran Omurgası ve Ankara Atatürk Bulvarı üzerine yoğunlaşan makaleye aşağıdaki bağlantı üzerinden erişilebilir.