Baykan Günay'ın Meslekteki 55. Yılı ve "Görünmez Kent Ankybele" Kitap Tanıtımı

teducity, baykan günay, ankybele

Tarih:  Date

TED Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü, 26 Aralık 2023 Salı günü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Baykan Günay’ın meslekteki 55. yılını kutlamak ve son kitabı “Görünmez Kent Ankybele”nin tanıtımı amacıyla, TED Üniversitesi'nde kapsamlı bir organizasyon gerçekleştirdi. Etkinlikte Baykan Günay kamu, özel sektör ve akademi çevrelerinden pek çok mezunu ve meslektaşı ile bir araya geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Levend Parnas'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Dekan Yardımcısı ve TEDÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ela Ataç Kavurmacı'nın konuşmasıyla devam etti. Prof. Dr. Baykan Günay'ın, "Görünmez Kent Ankybele" kitabının yazım ve kurgu sürecine dair yaptığı sunuşun ardından, kitabın ön satışından elde edilen tüm gelirin bağışlandığı Türk Eğitim Derneği Afet Bursu ve TED Üniversitesi Eğitim Fonu sertifikaları ile 55. Yıl plaketi kendisine takdim edildi. Etkinlik, TEDÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Ankara Projeleri Sergisi ve kokteyl ile devam etti.

teducity, baykan günay, ankybeleteducity, baykan günay, ankybeleteducity, baykan günay, ankybeleteducity, baykan günay, ankybeleteducity, baykan günay, ankybeleteducity, baykan günay, ankybeleteducity, baykan günay, ankybeleteducity, baykan günay, ankybeleteducity, baykan günay, ankybeleteducity, baykan günay, ankybeleteducity, baykan günay, ankybele