SUNUŞ | Cristián Alfredo Wittig Grell

Rektörlüğümüzün özel misafiri olan ve ICAUS (International Competition for Architecture and Urbanism Students) kapsamında Kahramanmaraş deprem bölgesini konu alacak olan uluslararası yarışmanın düzenleyicisi Cristián Alfredo Wittig Grell, 15 Mayıs Çarşamba günü Üniversitemizi ziyaret edecek olup saat 12:00'de TED Üniversitesi Ahmet Ersan Konferans Salonu’nda bir sunum yapacaktır.

Tüm öğrencilerimiz bu sunuşa davetlidir.

ETKİNLİK / SUNUŞ | Cristián Alfredo Wittig Grell

Tüm öğrencilerimiz bu sunuşa davetlidir.

CITY LECTURES | Kes + Yapıştır: Kolaj Yapımı Üzerine | Sonat Özcivanoğlu

CITY 112 | MİMARLIK VE PLANLAMADA GRAFİK İLETİŞİM TEKNİKLERİ II

'Kes + Yapıştır: Kolaj Yapımı Üzerine'

SONAT ÖZCİVANOĞLU*

*Mimar, TEDÜ Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlisi

CITY LECTURES | İyi, Kötü, Korkutucu: Yapay Zekanın Tasarım Sürecindeki Etkisi | Sıla Özcan

CITY 112 | MİMARLIK VE PLANLAMADA GRAFİK İLETİŞİM TEKNİKLERİ II

'İyi, Kötü, Korkutucu: Yapay Zekanın Tasarım Sürecindeki Etkisi'

SILA ÖZCAN*

*Şehir Plancısı, TEDÜ Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programı Öğrencisi

_____

Duyuru grafiği, CITY 112 dersi kapsamında düzenlenen TEDUCITY LECTURES duyuru posteri yarışmasında birinci olan 1. sınıf öğrencimiz Sudenur Yiğit tarafından hazırlanmıştır.

Öğrencilerimizin Başarısı | Rektörümüz Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu'nun Tebriği

Ukrayna'nın savaştan en çok etkilenen kentlerinden biri olan Irpin şehrinin savaş ve yıkım sonrası yenilenme sürecini konu alan "City of Irpın: The Future Horizon" Uluslararası Mimarlık ve Şehircilik Öğrencileri Yarışması'nda, dünyanın bu alanda en iyileri arasında kabul edilen üniversitelerini geride bırakarak mansiyon ödülü alan Şehir ve Bölge Planlama ve Mimarlık Bölümü öğrencilerimize ve akademik danışmanlarına, Rektörümüz Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu tarafından kutlama belgeleri takdim edildi.

Abone ol